TrekWorld

Maandag 24-08 mocht ik bij TrekWorld een kijkje nemen. Er waren productpresentaties en natuurlijk konden we in de showroom hun pronkstukken bewonderen. Een aantal van deze pronkstukken konden zelfs worden uitgetest!

 

Allereerst moet ik aangeven dat ik bevoorrecht ben dat vriendlief bedrijfsleider is bij een fietsenzaak, waardoor er voor mij een aantal deuren opgaan. Toen vriendlief vroeg of ik misschien mee wilde naar TrekWorld, hoefde ik dan natuurlijk ook niet lang na te denken! Samen met hem en een collega vertrokken we afgelopen maandag richting het hoofdlocatie van Trek Benelux in Harderwijk. Maar wat is nu TrekWorld? Het is de dealershow van het merk Trek voor al hun dealers, dus de fietsenzaken.

De dag begon met een lekker lunch. Na deze lunch werden er verschillende presentaties gegeven. Er werd gestart met een inleidende presentatie door de CEO van Trek. Nog nooit heb ik 40 minuten lang aan iemands lippen gehangen, daar kunnen veel van mijn voormalig docenten nog wat van leren. Daarna kwamen de echt interessante presentaties over de producten. Ook hier hing ik weer aan ieders lippen. Alleen het gedeelte over de stadsfietsen was voor mij minder interessant. Na deze presentaties heb ik een veel duidelijker beeld gekregen van de organisatie Trek en waar ze voor staan. Zo werd er bijvoorbeeld verteld dat er verschillende ontwikkelaars werkzaam zijn die voorheen bij NASA hebben gewerkt. Daarnaast is Trek ook zeer innovatief. Wat ik erg positief vind is dat iedereen ontzettend enthousiast  over hun product verteld. Ze zijn oprecht trots. En dit kunnen ze heel goed overdragen naar andere. Ik was natuurlijk al Trek-fan door mijn racefiets, maar nu kan ik oprecht zeggen dat ik Trek echt een goed merk vind.

Na de presentaties was het tijd om door de showroom te lopen. Aangezien er slecht weer was voorspeld, besloten wij eerst wat fietsen te testen op het testparcours. Er was een heel leuk parcours gemaakt voor de mountainbike. Na één rondje vond ik het echter wel genoeg en heb ik de heren door laten sjezen. Natuurlijk moest ik ook even het pronkstuk van Trek uitproberen: de Madone. Wat een fantastische fiets is dat! Qua vormgeving vind ik hem niet heel erg mooi, vooral het stuur is niet mijn ding. Maar hey, alles voor aerodynamica. En het gaat natuurlijk om hoe hij fietst. En dat is alsof hij vanzelf gaat. Ik heb helaas maar een klein stukje kunnen fietsen, maar op dat kleine stukje leek het alsof ik vloog. Het elektrisch schakelen was eventjes wennen, net als het remmen die net wat trager leken te reageren.

 

En dan nu het leukste gedeelte, de foto’s! Kijk en geniet 🙂

Trekworld

Het paradepaardje: de Madone.

 

Trekworld2

Kleding, helmen en schoenen van Bontrager

 

Trekworld1

Links Lush (boven) en Lush SL (onder), rechts Skye (boven) en Skye S (onder)

 

Trekworld3

Links Lexa (boven) en Lexa S (onder), rechts Lexa SL (boven) en Lexa SLX (onder)

 

Trekworld4

Links Silque (boven) en Silque S (onder), rechts Slique SLX

 

Trekworld5

Links Neko S (boven) en Neko SL (onder), rechts Powerfly 7

Trekworld6Links Top Fuel S, rechts 7.3 FX (fitnessbike)

 

Mijn favoriet, de émonda SL 8 in een prachtige witte, parelmoeren kleur. Oftewel, dezelfde fiets die ik nu heb alleen dan in een ander kleurtje. Helaas heb ik hier geen goede foto van 🙁

Liefs, Manon

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14440109/?claim=zxjv57h928f”>Follow my blog with Bloglovin</a>

One thought on “TrekWorld

Geef een reactie op het artikel...