Dé gadgets die je in 2016 moet hebben!

Het jaar 2015 is bijna ten einde. Dat betekent ook dat er weer allerlei lijstjes verschijnen met ‘de beste die’, ‘de knapste dat’ en ga maar door. Daarom besloot ik ook een lijstje te maken en wel met dé gadgets die je moet hebben in 2016.

 

Oké, ik wilde eigenlijk een lijstje met 10 gadgets maken. Maar die laatste 2 waren een stuk moeilijker te vinden dan ik had gedacht. En ik wil natuurlijk wel écht leuke dingen op mijn lijstje hebben, vandaar maar een lijstje met 8 stuks. Kijk mee naar wat ik gevonden heb!

 

enhanced-buzz-18695-1434742830-18

 

Voor de dames onder ons die in het bezit zijn van een Iphone is er dit beschermhoesje met de nodige fietstools die je onderweg nodig zou kunnen hebben. Hiermee maak je de mannen zeker jaloers!! Enige wat mist zijn de imbussleuteltjes, maar een mini-setje kun je makkelijk in je achterzakken meenemen.

 

hidemybell-04

Deze Hyde My Bell is de meest gesoigneerde fietsbel. De Hide My Bell is niet echt direct een gadget, maar toch vond ik dat hij in de lijstje terug moest komen. Hij is helaas alleen voor de dames die over een Garmin fietsnavigatie beschikken.

 

pic01

The Cricket is een slimme gadget waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je je fiets kwijtraakt. De Cricket is een klein apparaatje die je naar wens kunt bevestigen. Er zit een bewegingssensor op die via een app in verbinding staat met je telefoon (voorlopig helaas alleen nog voor Iphone). De cricket heeft een bereik van 50 meter en geeft een seintje af naar je telefoon zodra deze (onbedoeld) in beweging komt. Ideaal dus wanneer je tijdens een rit je racefiets ergens moet neer zetten waar je er geen zicht op hebt.

 

stickers

Ideaal voor het vergroten van extra zichtbaarheid in het donker zijn deze reflecterende stickers. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn er ook in een magnetische variant voor wanneer je je aluminium frame niet wilt beplakken.

 

10985037_1606927019578488_1908523693473014984_n

Voor vrouwen met ballen! Met dit licht in de vorm van, jawel, een balzak, wordt je gegarandeerd gezien!

 

6160153809_dc27c47695_b

Natuurlijk zijn we allemaal trots op ons racemonster! Het liefst willen we hem dan ook ergens neerzetten waar we hem zo vaak als mogelijk kunnen bewonderen. Met deze ‘fietsplank’ kun je én je fiets ophangen én je boeken uitstallen. Twee vliegen in één klap!

boombottles_0

Iedereen weet dat fietsen met oordopjes in niet heel veilig is. Ikzelf maak me er ook schuldig aan. Met muziek fietst vaak toch net ietsjes lekkerder. Maar nu is er de oplossing: een bidon die ook meteen dienst doet als speaker. Kost een lieve duit, maar zo kun je wel op een veilige manier naar muziek luisteren. De boomBOTTLE is water- en stofdicht en kan wel tegen een stootje.

 

il_570xN.237642614

Vrouwen en wijn, een gouden combinatie, al zeg ik het zelf. Deze gadget is misschien niet heel erg handig om te gebruiken als je besluit om je PR te verbeteren op je wekelijkse rondje, maar werkt uitstekend wanneer je van de zomer met je racefiets gaat genieten van de (avond)zon.

 

Welke van deze gadgets hebben jouw interesse getrokken?

 

Liefs, Manon

Geef een reactie op het artikel...